Conferinta TEDxGalatiED “Education in a Colorful Spectrum”

unnamed     Se intampla la Galati , in weekend-ul ce tocmai a trecut .Tema evenimentului TEDx Galati a fost “Education in a ColorFul Spectrum “,astfel ca, in acest cadru au fost evidentiate aspectele pozitive si inovative ale educatiei prin intermediul unor speakeri de succes din tara interesati de subiectul educatiei in Romania .

     In cateva cuvinte, oameni frumosi, informatii noi, networking de calitate si speakeri care ne-au inspirat actiunea prin ideile lor . Cele mai frumoase povesti au avut umor, sunete muzicale, au creat empatie, iar ideea lor a ajuns la inimile noastre . Pe langa asta trebuie sa va spun ca toti cei care au vorbit erau pasionati de topicul lor, pasionati de dorinta de schimbare a unor convingeri limitative prezente in educatia actuala a tinerilor din Romania.

       Intalnirea s-a finalizat cu un set de intrebari atat din partea organizatorilor cat si in mintea fiecaruia dintre noi : Cum ducem asta la nivelul urmator? Cum sa faci astfel incat sa realizezi lucruri mai mult decat rezonabile? Cum sa transformam ideile noastre in realitate? Si cum sa creem o educatie mai buna? De fapt scopul organizatorilor , sau mai frumos spus, speranta lor a fost sa creeze prin TedxGalatiED o punte catre o a doua parte,un asa numit “to be continued..”,  un liant intre cei care isi doresc cu adevarat sa contribuie la evolutia Galatiului din punct de vedere educational.

unnamed (2)

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s