About me

Profil , Gabriel Pandele,
Master NLP
Formator Consilier de Dezvoltare Personala

poza CV 2

   “Viata va plati orice pret ii vei cere            Trebuie sa stii sa ceri inteligent”   
   T. Robbins                                                                                                                                                      Mereu m-am vazut ca fiind o persoana plina de resurse care ar face un km in plus pentru a gasi  raspunsul corect .   Sunt pasionat de schimbarile pozitive pe care le putem face in viata noastra , schimbari conditionate de luarea unei decizii si trecerea la actiune. Am cautat si am gasit pasiune in crearea de solutii pentru oameni folosind tehnicile NLP. Vreau sa deblochez acel potential natural prezent in fiecare dintre noi .

Imi place sportul , vinul bun , cafeaua buna din zorii zilei , oamenii buni. Ma gandesc la aproape  orice , scriu si vorbesc despre aproape orice .

Iubesc networking-ul , cred ca fiecare poveste este un brand unic . Fiecare poveste conține lecțiile de viata , valori si experiente . Iar atunci cand este spusa cu pasiune are si stil influențabil .
Imi plac antreprenorii , freelancerii, oamenii care au ceva de spus , cei care ramân in picioare , cei care își spun mesajele cu putere si încredere .

Învăț cu tot dragul din lume de la cei mai in vârsta , de la cei mai experimentati . Ma bucur ca întâlnesc oameni cu care trăiesc experiente care merita a fi împărtășite si altora.

Ca si networker si constructor de comunitate, doresc sa invit traineri , consilieri sa facă parte din cercul nostru profesional colaborativ. Imi place mult sa lucrez cu oamenii , sa împartasesc experiente si sa învăț .

Cel mai bun mod de a duce ceva la bun sa sfârșit este sa începi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s